Gost autor: Danijela. U doba popularizacije organske hrane mnogima se čini da je ideja o dostupnosti organskih namirnica jednaka utopiji. Suočeni sa...Pročitaj više
Dok su je stari Egipćani smatrali svetom biljkom boga Ozirisa koja svojim lekovitim svojstvima „podiže iz mrtvih”, antičko doba je poznaje kao...Pročitaj više
Lekovito bilje se sve više iz šoljice za čaj seli u tanjire. Predstavljamo vam neke od najpoznatijih trava, lekovitih dodataka ishrani, čija su...Pročitaj više
Sumorne vremenske prilike praćene obilnim padavinama i vetrom, osim što pogoduju raznim virusima i prehladama utiču i na loše raspoloženje...Pročitaj više
Ova biljka karakterističnog mirisa i arome, zauzima visoko mesto na skali začina. U ishrani koristi se kora, a ne njegov plod. Njegov prijatan miris...Pročitaj više
Odmah posle šafrana i kardamona, vanila je jedan od najskupljih i najzastupljenijih začina današnjice. Osim u kuhinji, veliku ulogu ima u medicini...Pročitaj više
Zanimljivo jelo u čijem kremastom sosu možete kombinovati začine koje volite. Priprema se za dvadesetak minuta.Potrebno: 500 gr pilećeg filea (mog...Pročitaj više
Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu: