Sveže ubrano povrće danas u razvijenim zemljama predstavlja nedostižan luksuz. Zahvaljujući izumu japanske kompanije C’estec to bi uskoro moglo...Pročitaj više
Lekovito bilje se sve više iz šoljice za čaj seli u tanjire. Predstavljamo vam neke od najpoznatijih trava, lekovitih dodataka ishrani, čija su...Pročitaj više
Salate sa pilećim mesom se obično prave u kombinaciji sa skrobnim povrćem (krompir, grašak), jajima i začinima poput majoneza, senfa ili pavlake....Pročitaj više
Odlična salata, zdrava i ukusna. Pravi se u dve verzije. Začinjena samo limunom i hladno ceđenim uljem ukoliko se služi kao prilog, ili uz dodatak...Pročitaj više
Jedan od najvećih kvaliteta ove salate, pored obilja svežeg povrća, predstavljaju i začini koji su mnogo zdraviji od uobičajenog rafinisanog ulja...Pročitaj više
Potrebno: 1 konzerva tunjevine 1 mala glavica luka 1 veća kisela jabuka 100gr. majoneza 1 kašika susama malo soka od limunaPriprema: Narendati g...Pročitaj više
Prijavite se na listu za primanje informacija o novim člancima i ostalim dešavanjima na našem Magazinu. Unesite Vašu E-mail adresu: